Projecte de vida saludable, Manacor

Projecte de vida saludable, Manacor

Compartir

La Pureza de María Manacor, dins l’etapa de secundària, ha posat en marxa el Projecte Vida Saludable amb l’objectiu de conscienciar l’alumnat sobre el fet que una dieta equilibrada i la pràctica d’esport són indispensables per mantenir una bona salut. El projecte sorgeix de la necessitat d’eliminar falses creences sobre alimentació i activitat física en els adolescents, i inculcar-los hàbits saludables i una millora de la seva alimentació.

Durant tot el curs es treballaran continguts relacionats amb l’alimentació, la nutrició i l’exercici físic; i es tractaran temes com la piràmide nutricional, el problema de l’obesitat, i els trastorns de la conducta alimentària. El Projecte no es vol limitar només a un caire acadèmic, sinó que també vol ser una oportunitat clara i concreta de sensibilitzar els alumnes i millorar la seva alimentació i hàbits saludables.

En aquest sentit, el Projecte Vida Saludable inclou un pla d’entrenament d’exercici físic destinat a l’alumnat d’ESO i dirigit pel professor d’Educació Física, Miquel Grimalt. Les activitats, que començaren el passat mes d’octubre, inclouen des d’entrenaments d’esports al pati del centre, fins a carreres d’atletisme i exercicis de força a la Pista d’Atletisme de Manacor. El passat dissabte, 8 de novembre, els alumnes varen participar en una excursió en bicicleta per la Via Verda de Manacor a Son Servera. La propera activitat serà un entrenament de diverses modalitats esportives al propi centre que tindrà lloc el dissabte 29 de novembre. A més, dia 14 de desembre els alumnes faran una ruta de senderisme per la Serra de Tramuntana.

Una de les activitats més importants i conegudes que organitza el nostre centre són les Olimpíades que enguany se celebraran a València els dies 26, 27, 28 de febrer i 1 de març. Un grup d’estudiants de Manacor participaran en diferents esports, a més de tenir l’honor de fer l’acte d’obertura amb un ball que preparen alumnes de tot Educació Secundària.

Per tal que els alumnes assoleixin la importància d’un bon berenar, s’han organitzat berenars saludables els dies que hi ha sortides culturals. Aquestes jornades, els estudiants es concentren a les vuit del matí al menjador de l’escola i gaudeixen tot junts d’un berenar saludable i complet.

 


Compartir
No Comments

Post A Comment